Brainport Industries Holland Innovative Koninklijke Metaalunie Mikrocentrum Nevat
  • Dutch Industrial Supply Pavilion

    Van 24 t/m 28 april 2017 vindt de Hannover Messe plaats. Voor de vierde keer zullen de organisaties, Nevat, Koninklijke Metaalunie, Holland Innovative, Brainport Industries en Mikrocentrum de handen ineen slaan om Hal 4 oranje te kleuren.

Hannover Messe
Dutch Industrial Supply Pavilion

24 t/m 28 april 2017  
Deutsche Messe, Hannover
Meer Informatie Gratis toegang

Programma Holland Paviljoen Hal 4

De Dutch Industrial Supply heeft in Hal 4 samen met de organiserende partijen Brainport Industries, Holland Innovative, Koninklijke Metaalunie, Mikrocentrum en Nevat, met ondersteuning van RVO, ministeries van OC&W en EZ, Innovatie Attaché Netwerk en Consulaat München, een programma samengesteld met lezingen en netwerkbijeenkomsten.

Het lezingenprogramma van 24 – 28 april vindt u op de website van de Hannover Messe onder de link: Forum Dutch Industrial Supply


Graag vragen wij bijzondere aandacht voor de netwerkbijeenkomsten met onze Duitse partners op het Holland Paviljoen in Hal 4 stand D44: 


Netwerkbijeenkomst met Produktion.NRW
Dinsdag 25 april van 16.00 – 17.00 uur Hal 4 Stand D44

Produktion.NRW is de Cluster van de machinebouw en productietechnieken Nordrhein-Westfalen en die wordt uitgevoerd door VDMA NRW. Produktion.NRW is een platform welk ondernemingen, instituten en netwerken met elkaar en langs elkaar in de supply-chain te verbinden, te informeren en in de markt te zetten. Belangrijke onderdelen van de dienstverlening die Produktion.NRW voor zijn leden biedt, worden uit Europese fondsen voor regionale ontwikkelingen gefinancierd.

Produktion.NRW helpt met haar diverse activiteiten en maatregelen de capaciteiten de branche te vergroten, verzamelt de interesses en draagt eraan bij de positie van de branche in de economie van Nordrhein-Westfalen verder uit te bouwen.

Programma:

16.00   Nederland, Duitslands sterke partner voor industriële toelevering
             Jos Kleiboer, Directeur Koninklijke Metaalunie

16.15   Industrie en digitalisiering in Nordrhein-Westfalen
             Hans-Jürgen Alt, Clustermanager Produktion.NRW en algemeen directeur VDMA                     NRW

16.30   Pitching Sessie

16.40   Hoogtepunten Dutch Industiral Supply Pavilions - rondleiding

17.00   Informeel netwerken

17.30   Einde
 

Meer informatie over de uitnodiging vindt u in de flyer van de Koninklijke Metaalunie en Produktion.NRW

 

Panel discussie over Industrie 4.0 tussen Baden-Württemberg en Nederland
Donderdag  27 april van 15.30 – 16.30 uur Hal 4 Stand D44

Allianz Industrie 4.0 Baden-Württemberg en Nederland nodigen u uit om deel te nemen aan een panel discussie over Industrie 4.0 en Smart Industry.

Twee start-ups uit Baden-Württemberg en twee start-ups uit Nederland zullen deelnemen aan de discussie over Industrie 4.0, Smart Industry, het start-up ecosysteem, culturele verschillen en de verschillen in zaken doen tussen Duitsland en Nederland.

Wij nodigen iedereen hartelijk uit voor de Koningsdag-viering in aansluiting op de panel discussie van 17.00 uur tot 19.00 uur.

Allianz Industrie 4.0 Baden-Württemberg
De Allianz Industrie 4.0 is een netwerk dat door het bondsland Baden-Württemberg geïnitieerd en gefinancierd wordt. De doelstelling is de samenvoeging van middelen en kennis over productie, informatie en communicatie technologie om organisaties bij de digitale transitieproces te ondersteunen. Juist MKB bedrijven kunnen voordelen uit dit netwerk halen, ook omdat zij een essentiële rol in het transitieproces kunnen spelen.


Profielomschrijving Exposanten
Exposantenoverzicht met een korte profielomschrijving en link naar de website van de Hannover Messe.