Brainport Industries Holland Innovative Koninklijke Metaalunie Mikrocentrum Nevat
  • Dutch Industrial Supply Pavilion

    Van 24 t/m 28 april 2017 vindt de Hannover Messe plaats. Voor de vierde keer zullen de organisaties, Nevat, Koninklijke Metaalunie, Holland Innovative, Brainport Industries en Mikrocentrum de handen ineen slaan om Hal 4 oranje te kleuren.

Hannover Messe
Dutch Industrial Supply Pavilion

24 t/m 28 april 2017  
Deutsche Messe, Hannover
Meer Informatie Gratis toegang

International B2fair matchmaking event op HANNOVER MESSE, 24-28 April 2017

B2Fair, tevens partner van Metaalunie, organiseert op de Hannover Messe 2017 een internationaal matchmakingevenement. B2Fair biedt een online matchmakingplatform waar standhouders en bezoekers zich voor in kunnen schrijven en zelf afspraken met elkaar kunnen inplannen aan de hand van een profiel. Zo kunnen bedrijven op een eenvoudige en goedkope manier, via vooraf geplande gesprekken zakenpartners vinden. B2Fair faciliteert de 1-op-1-businessgesprekken verder door het bieden van ondersteuning ter plaatse en een groot paviljoen voor de meetings. De matchmaking-gesprekken kunnen plaatsvinden tussen standhouders, tussen bezoekers, en tussen standhouders en bezoekers. Ook vindt hier vaak een netwerkreceptie plaats en diverse conferenties of workshops.

Wilt u uw beursbezoek of deelname effectiever maken en zoveel mogelijk potentiële handelspartners ontmoeten? Neem dan deel aan het B2Fair matchmakingprogramma. Doet u dit vóór 24 februari 2017 dan is het helemaal gratis!
(Let op!: Teneinde de kwaliteit van dit evenement te waarborgen, wordt er een boete van €150,- gefactureerd indien uw bedrijf haar deelname annuleert.)

Registreren voor het International B2fair Matchmaking Event, klik hier

Let op! Vanaf 24 februari gaan de prijzen weer omhoog en worden dan:

Voor standhouders:  
Deelname aan het matchmaking event is €95,-. 
Voor bezoekers: 
Deelname aan het matchmaking event is €100,-.

Klik hier voor de deelnemersvoorwaarden.